MATRICA ARHITEKTURA JE PROJEKTANTSKA TVRTKA OSNOVANA  2006. GODINE, I BAVI SE PROJEKTIRANJEM STAMBENE ARHITEKTURE, REKONSTRUKCIJAMA I UREĐENJEM INTERIJERA.

matrica arhitektura je projektantska tvrtka osnovana  2006. godine, i bavi se projektiranjem stambene arhitekture, rekonstrukcijama i uređenjem interijera

mi smo :

ne baš preveliki- koliko god rasli ili se smanjivali uvijek spadamo među manje tvrtke, što znači da je kvaliteta usluga kod nas uvijek vrlo visoka, te da se možemo potpuno posvetiti klijentu. Ovakva organizacija ne sprečava nas da preuzmemo veće poslove. Ukoliko objekt koji se projektira ima veliki broj kvadrata , iznimno je složen ili je rok za izradu projekta neuobičajeno kratak, preuzimamo ga te ga izrađujemo s projektnim kućama s kojima imamo ugovor o poslovnoj suradnji i već uhodane načine i iskustvo suradnje. Takva organizacija čini nas fleksibilnima odgovoriti na promjenjive zahtjeve tržišta.

pretežno ženskog roda- matricu su osnovale tri arhitektice i od početka je važno da se poslovi rade pedantno, pažljivo, na vrijeme sa posebnom usmjerenošću prema rješavanju detalja, a to su kvalitete koje se tradicionalno pripisuju ženama. Ipak, mi o sebi ne razmišljamo kao o tradicionalnima, baš suprotno. 

zaljubljeni u projektiranje - tražimo najbolje rješenje za određeni prostor i umjesto da pretražujemo trgovine mi smišljamo predmete po mjeri za određeni objekt, koristimo lokalne materijale i majstore, eksperimentiramo ili recikliramo i iz ovakvog pristupa proizlazi uvijek nešto sasvim novo – prototip predmeta ili objekt koji se više ne ponavlja niti u jednom drugom projektu, dakle unikatan je i rađen za određenu osobu ili za određeni prostor

dio mreže stručnjaka - iako su u matrici zaposleni samo arhitekti, redovito, na dnevnoj bazi surađujemo s  čitavim nizom tvrtki ili samostalnih stručnjaka iz srodnih područja, s kojima smo vremenom razvili odnos povjerenja, razumijevanja i kolegijalnosti, što se odražava u kvaliteti našeg finalnog zajedničkog proizvoda, projekta koji objedinjuje različita specifična znanja s područja dizajna, graditeljskih konstrukcija, strojarstva, fizike zgrade, zelene gradnje, hortikulture, te konzervatorska, restauratorska, arheološka znanja i razna druga  znanja koja pomažu da se zaokruži projektna cjelina većeg ili manjeg objekta.

 

OSNIVAČ

ZORA SALOPEK BALETIĆ (CV)_2006…


TIM


MARIJANA PLAZIBAT                

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2010…

 

ANA BOKAN PEVEC                 

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2014-2016

 

JELENA RAJČEVIĆ                 

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2014...s

 

VLATKO ŠTAMPAR                 

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2014-2017

 

SUNČANA NADALI

ARHITEKT PROJEKTANT (CV) 2017...

 

IGOR POPOČOVSKI                 

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2014-2018

 

SLOBODANKA VUIĆ

ADMINISTRATOR 2017...

 

ANDRIJANA POZOJEVIĆ          

OSNIVAČ (CV)_2006-2011


SAMIRA EL MAJZOUB            

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2006-2011


PETRA FORSTER                      

PRODUKT DIZAJNER (CV)_ 2010-2011

 

JOSIP PLEJIĆ                           

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2010


SANDRA MOMČILOVIĆ            

OSNIVAČ (CV)_2006-2007

 

VALENTINA JAKOBOVIĆ         

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2006-2007


JASNA ZMAIĆ                           

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2006


SINIŠA ILIĆ                                

ARHITEKT PROJEKTANT (CV)_2006


STUDENTSKA PRAKSA
IVANA GAVRANIĆ, VEDRAN KRŠEK, IGOR POPOČOVSKI, IVANA VRLEC, ANTONIJA GALAC, JANA HORVAT, INES OREŠKOVIĆ